Tilbage til Marathon Plus

Ved ca 3500 km skiftede jeg fra de fabriksmonterede, tunge, Marathon Plus fordæk på Questen til Kojak fordæk. Efter en rulletest og fjernelse af dækindlæg kørte de helt anstændigt – men altså uden ekstra punkteringsbeskyttelse.

I dag, ved 4144 km på tælleren, havde jeg så “fornøjelsen” af den første punktering med Questen. Heldigvis var det først få hundrede meter inden jeg kom hjem, så det lykkedes at trille helt hjem.

Punktering 2014-08-12
Fladt Kojak dæk (venstre for).

Typisk nok skete det på en dag, hvor det havde regnet meget. Atypisk var at det var venstre fordæk (det havde været mere almindeligt med højre fordæk). Da dæk og slange var kommet af, viste synderen sig også hurtigt:

Halvstor flintesten
Halvstor flintesten fundet i dækket.

Ihukommende at Kojak og Marathon Plus ruller ca lige godt, valgte jeg at skifte dæk igen således at Marathon Plus fordækkene nu igen pryder min Quest. Så er jeg spændt på om jeg kan mærke forskellen i morgen! Jeg kan i hvert fald ret sikkert høre forskellen: M+ synger noget mere end Kojak.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment